SONG CURRENTLY STUCK IN MY HEAD

petek, 16. november 2007

To be or not to be..

Ah, te odločitve. Zveste spremljevalke, ki so prisotne vsak dan, vsako uro, mogoče celo minuto v našem življenju. Nekatere so zares pomembne, spet druge ne.





Vztrajati in upati ali pustiti ter izbrati drugo pot?
Pravijo, da upanje umre zadnje ampak čemu upati, ko pa zares ni možnosti, da bi dobil to kar si želiš?
Ko si v stanju, ko te nežna balada, lepa reklama, ali celo pogled skozi okno spravi v depresijo in si praviš čemu upati ko pa tega ne bom dobil, takrat nam ljudje okoli nas vedno rečejo: saj bo, upaj dalje, upanje umre zadnje. Te besede se mogoče res zdijo najprimernejše tej situaciji in jih ljudje največkrat izrečemo ljudem v stiski, toda ne pomenijo absolutno nič!
Če bi rekel človek, NEHAJ, naredi nekaj drugega, misli na nekaj tretjega, to so prave besede, vzpodbuda, le to je pomembno! SAJ BO.. nič ne bo, če za to ne bomo nekaj nardili. UPAJ DALJE - UPANJE UMRE ZADNJE.. čemu upati, ko pa lahko naredimo še 1000 drugih stvari, si poživimo življenje?
Če vidiš, da pot, ki si jo zadaš ne pelje nikamor, ne upaj, ne zapiraj se vase, ne bodi depresiven, melanholičen.. uberi drugo pot, boljšo, lepšo..

Sliši se enostavno, mogoče tudi je. Sama ne vem. Še vedno hodim po poti, ki ne vodi nikamor. Ta cikličnost kateri preprosto ne morem uiti. Rondo katerega enostavno ne morem zapustiti.. ko je pred mano odcep, nikoli ne zberem dovolj poguma, da bi zavila in preizkusila nekaj novega.
Vendar bom.. nekega dne..
Spremenilo se bo..
..vse..




..spremenila se bom jaz, prerodila in zaživela kot si želim JAZ..


GO, WHERE YOU WANT TO GO
DO, WHAT YOU WANT TO DO
LIVE, HOW YOU WANT TO LIVE..
..IT'S YOUR LIFE! MAKE IT BETTER.. ;-)





Scorpions - Wind of Change -> ..take me to the magic of the moment..



Lep pozdrav! :-)

Hančica*

10 komentarji:

MajaW pravi ...

Hana se je razpisala :) Fino* Dobr napisano.

Drax pravi ...

BE

Vid. pravi ...

lepo :)

123456 pravi ...

Preber si The Secret od Rhonde Byrne. Valenovak ma slovenski prevod. Ni zgodba, knjiga nekak govori o tem nad čemer ti kle tarnaš. Ni glupa knjiga. Res, probi jo prebrat do konca.
Ker je ena izmed tistih 'spremenite si življenje', ampak je čista resnica. Ko boš vidla za ka se gre, ti bo jasno. Honestly, give it a chance. Pa jav, k prebereš. :)

ŁiTTŁE STAR pravi ...

Hanchek to si pa tak Łepo napisala!!
Najbol mi je všeč tist rondo.
ZAKON!!**

Anonimni pravi ...

lep post, hanch ;)

"čemu upati, ko pa lahko naredimo še 1000 drugih stvari, si poživimo življenje?" - fino povedano. če ne gre neki, pač probaš neki druga.

jst bi na takm mesti upal & hkrati počeu še 1000 drugih stvari xD xD ni pa hudič, d mi ne rata. al se mi upanje uresniči al pa najdem eno izmed 1000 stvari d si razvedrim življenje. :)

ajt boq

I am just me. pravi ...

ful lpoo napisan :) res.

Hana pravi ...

Bom prebrala Luss ja. Hvala. :-)

Đini pravi ...

ah hančk moj... :)

markus pravi ...

o Hana je pokazala v tej objavi, da ima tudi dosti filozofske žilice. Pohvalno ni kj. Mam rad osebe, ki znajo tud kdaj teme izven vsakdanjega konteksta preučevat.

lp, Marko